HEI, OLEN REKA CSULAK

valokuvaaja, stylisti, reseptien kehittäjä, bloggaaja ja luova kouluttaja Espoosta, yli 5 vuoden kansainvälisellä kokemuksella.

Tarinani - Valokuva © Reka Csulak Three Pod Studio
TARINANI

Rakkauteni gastronomiaan

jossa on ripaus taidetta, juontaa juurensa lapsuudestani. Yritin löytää isäni työpajassa luovan työn koko kirjon aina piirtämisestä lasimaalaukseen sekä puusepäntöihin. Liityin usein äitini ja isoäitini kanssa heidän keittiöihinsä maustamaan sunnuntaikeittoja, koristelemaan piparkakkuja tai siivoamaan pienillä sormillani jäljellä olevan kerman sekoituskulhon reunoilta.

1 / 7

AMMATITAITONI

Valokuvaaja

PUHDASTA SILMÄNRUOKAARuoan ja tuotteiden kuvaus on kuin tallentaisi värit, tekstuurit ja maut ilman säilöntäaineita. Luon kuvia, jotka saavat kohteet näyttämään niin maukkailta, että haluaisit napostella ne välittömästi. Tämän aikaansaaminen on rakkauteni konseptien luomiselle, joiden lopputulos näyttää luonnolliselta ja helposti samaistuttavalta. Ammattivalokuvaus voi olla paljon jännittävämpää kuin tuote yksinkertaista valkoista taustaa vasten kuvattuna.

Valokuvaaja - Valokuva © Reka Csulak Three Pod Studio

Ruokastailaus

RUOAN “MEIKKAAJA”


Ruoan somistelu kameraa varten on hieman erilainen prosessi kuin sen tarjoileminen pöytään odottaville asiakkaille. Ruokastailaaja luo ja valitsee täydelliset elementit kohdetta varten, jolloin kohde näyttää parhaimmiltaan kuvaussession ajan. Ruokastailaajan vastuulla on rakentaa kohdetta varten ympäristön, jossa on tarkoin valikoidut värit, tekstuurit ja elementit, jotka tuovat kohteen parhaat puolet esiin. Näin lopullinen kuva on yhtä brändin edustaman tunteen ja viestin kanssa.

Ruokastailaus - Valokuva © Reka Csulak Three Pod Studio

Reseptin kehittäjä

YHTEINEN KIELEMMERuoka on eri taidemuotojen, tieteen, innovaation ja maanosien yhdistäjä. Uusien reseptien luonti ja niiden kokeileminen on minun tapani ilmaista luovia kykyjäni ilman sanoja. Holy Whisk-blogin ylläpitäjä ja ruokalehtien reseptien luoja. Tuon yhteen eri kulttuuritaustoja omaavat ihmiset ja heidän rakkautensa kokkaamiseen sekä hyvään ruokaan.

Kehitän Reseptejä - Valokuva © Reka Csulak Three Pod Studio

Luova konsultti

ELÄMÄNMITTAINEN OPPIMINEN


Olen viime aikoina rakentanut osaamistani itseopiskelun ja valokuvaamisen opettamisen, ruokastailauksen ja luovan yrityshallinnan muodoissa. Nämä osaamisalueet ovat ydinosaamistani. Toisaalta taitojen hiominen ja yrittämisessä paremmaksi tuleminen on ikuinen oppipolku kaikille. Nyt myös jaan eteenpäin oppimiani taitoja muille lahjakkaille taiteilijoille, jotta he voivat edetä uudelle tasolle.

Luova Konsultti - Valokuva © Reka Csulak Three Pod Studio

Klikkaa tästä päästäksesi portfoliooni

& KATSO KAIKKI SAAVUTUKSENI, JULKAISUNI JA HAASTATTELUNI

Portfolio by © Reka Csulak Three Pod Studio

MEILLÄ ON ILO PALVELLA ASIAKKAITAMMEAINA STARTUPEISTA ISOIHIN YRITYKSIIN.

Three Pod Studio Client Logo Cloud Banner - Reka Csulak Three Pod Studio